Restaurants
................................
Hôtels
................................
Salles de fêtes
................................
Home
................................
Vous cherchez:
Province:
Code postal:
Prix indicatif:
 


> Chercher > Restaurants > Détail > A la carte


't Schranske
 
Hoofdgerechten

Hoofdgerechten :

Op zaterdag en zondag
Weekdagen: zie Kleine Kaart

Vis :
Zonnevisfilet op Groentepuree, Mousselinesausje .... 19,50

Gamba's in een Kruidige Olijfolie, Bieslookpuree ........ 22,00

Zalmfilet met Mosterdsausje, Groentjes en Puree......18,50

Gebakken Noordzeetong met Bieslooksausje, Groentjes en Frietjes ....... 26,50

Wild :   Alle wildsuggesties worden vergezeld van een passend wild-garnituur

Ragout van fijn Evervlees................................... 20,50

Fazantfilet in een Lichtzoet Bosbessensausje ........ 23,00

Bosduiffilets, Sausje van Rode Wijn en Honing ....... 20,00

Hertenhaasje met passend Pepersausje ............... 28,50

Haasfilet "Harlekijn" .......................................... 26,50

Vlees : Lamsvlees: Specialiteit van het Huis !

Lamsfilet met Mosterdsausje,
Groentjes en Gratin-Patatjes   ............. 23,00

Gegrild Lamskroontje, Lookboter,
Groentjes en Frietjes   ........................ 24,00
***

Kalfszwezerikjes, passend Champignonsausje,
Groentjes en Puree   .......... 24,50

Kalfsmédaillon met Béarnaise,
Groentjes en Kroketjes   .............................. 22,50

Rundsfilet met Ganzenlever,
Groentjes en Gratin-Patatjes   ....................... 31,50

Rundsfilet, Groentjes,
Saus naar keuze en Frietjes   ........................ 24,50
(kan ook gegrild)
Sauzen: Peperroom, Archiduc, Béarnaise, Lookboter; inbegrepen

 
< RETOUR

.................................................................................................................................................

Login:
Passe:
................................
 
> S'inscrire
................................
Province:
Code postal:
Formule:
Form. mid-week
Last-minute
Week-end gastr.
Spa/Bien-être